6 entry daha
  • dün bakıröy belediyesinin ataköy yunus emre kültür merkezindeki sahnesinde izlemiş olduğum tiyatro ben beğendim çok hoşuma gitti william shakespeare'e ait bir eseridir sahnelenen oyun. yanlışlıklar komedisine benim gibi zır cahil giderseniz biraz kafa karışıklığı oluşturabilir ilk başta eğer bir şekilde hikayesini okumadıysanız en azından konusu hakkında biraz bilgi edinin derim.

    oyun sahnelenirken bir ara cyrano de bergerac izliyormuşum havasınada kapıldım bazı yerlerinde şiirsel bir dil var cyrano'ya alışık olan kulaklarım hemen fark ediyor şiirsel dili. oyunun yönetmeni senaryonun tek harfine bile dokunmadan yönetip sahneletmiş,
    oyun hakkında diyeceklerim ise ilk başlarda dramayla girip oyun ilerledikçe yavaştan komediye geçmesi ve daha sonra yine drama halini alması ilginç bir oyun çıkmasına sebep olmuş kanımca.
    bir kaç tane güldüren sahne dışında, oda öyle kahkaha attırmıyor yani, pek pazla güldüren bir eser değil ama gidilip izlenilir sonuçta bir shakespeare eseri oyuncular oyunları ile sizi sahnenin içine çekiyor çok çabuk ortama adapte oluyorsunuz kendinizi hikayenin içinde hissedebiliyorsunuz.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap