8 entry daha
  • öncelikle çoğu animede olduğu gibi klasik birkaç yanı var, yok değil. zaten hangi anime tümden orijinal ki(o sırada bir iki isim geldi aklıma da neysee) ama animenin olayı orijinalliği değil zaten. bu anime ciddili insanda voleybol oynama isteği uyandırıyor. insan özeniyor, ya ben de böyle bir ortamda, bu şekilde voleybol oynamak istiyorum anam dedim ben hep. ama bu işler hep kader. bir de bahsedildiği gibi mangaka nasıl bir çılgınsa artık tüm karakterlerini seviyor insan. ben anlamadım bu işi, hepsinin kendine has bir tarzı, farklılığı var ama sana hiçbiri sinir bozucu gelmiyor. en son mangasında tam birine sinir oluyor gibiydim ki yine tatlı biri çıktı rıza baba!
    hee son olarak çok eğlenceli olduğundan bahsetmiyorum bilee
    sonra animeyi izleyip beğenmeyen olucağını sanmıyorum bu sebepten animeden sonra açın mangafoxtan 70. chapterdan başlayıp okuyun. animenin 2.sezonu daha ocakta. bir de manga 175.chapterda. yani olaylar olaylaar...

    son chapterdan
    --- spoiler ---

    mangada an itibariyle shiratorizawa ile karasunonun final maçının son setindeyiz. 4 set oynadılar, 2-2 berabere olduklarından 15 sayıya ulaşanın maçı alacağı son sette heyecan dorukta. animeyi izleyip mangadan devam etmeyenleri bekleriiiz.
    --- spoiler ---
    son olarak animenin mevzu voleybol, komikli, eğlenceli, tatlış karakterleri bol, gelecek vadeden sonradan hit olabilecek bir seri. bence az biraz ilgiliyseniz spora, voleybola ya da eğlenceli animelere deneyin bir.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap