1 entry daha
  • ayrica bu serinin ikincisini esac'in aksine cok daha ba$arili, ilkinden fersah fersah ilerde buldum. hatta cok daha modern bir benzeri olan divine right'tan cok daha ayrintili, cok daha mantikli, karakter analizleri son derece derin tam marvel'a yara$ir bir seri.

    secret wars ii, omniscient ve omnipotent bir varligin kendi ozunden duydugu rahatsizligi ve eksikligi bence son derece makul bir baki$ acisiyla irdeliyor. hatta gerceklikten tutun, ya$am ve olum gibi konulari irdeleyecek kadar geni$ bir yelpazeye el atiyor ve cogundan fire vermeden cikiyor.

    "bir butun kapsadigi $eylerden birinin bir parcasi olabilir mi" gibi enteresan felsefi sorulara da yanitlar aranmi$ hatta ce$it ce$it alternatif senaryolarin her biri irdelenmi$. gayet de ayrintili bir seri kendimi bir oturu$ta tum seriyi okumu$ biri olarak sinemadan cikmi$ hissediyorum.

    divine right bunun yaninda cok devede kulak, cocuk hikayesi kaliyor. diger yandan da cizimleri tam tersine kotu denmese bile divine right'la kiyaslanamayacak derecede siradan. (jim lee faktoru)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap