2 entry daha
  • 7 milyon sterlin karşılığında sevilla'nın yolunu tutmuş.

    aslında tony pulis'in basketbol takımı adına orta alanda tuttuğu (193 cm), fakat gayet gelişim gösteren bir oyuncuydu kendisi. 3 sezondur belli bir oranda çıkışı ve olgunluğu söz konusu idi... hatta buldum, aralık 2012'de şu entry'yi girmişim: (bkz: #31488612) ve kendisine ait paragraf:

    **

    "savunma ve hücum tercihlerine gelmeden önce, steve n'zonzi'ye bir paragraf açmam lazım. sadece top kapan, pek gezemeyen, ağır ve uzun boylu bir ön libero olma potansiyeli de vardı. lakin n'zonzi iyiye evrilmiş ve gayet iyi bir merkez oyuncusu halinde. skora katkı ondan beklenmiyor, zaten birazdan anlatacağım hücum sisteminde duran toplar ve 2. toplar dışında asist veya gol üretmesi zor. fakat 1.90'lık boyuna rağmen atletik ve topla çok çabuk dönebiliyor. takdir ediyorum... oyun içinde de sürekli kalıyor ve savunma-hücum geçişlerine uyumu iyi. bir "hoca" eli değmiş."

    **

    velhasıl, stoke city'de kontratının son senesiydi. sanırım biraz sıkıldı... sevilla'da ise stephane m'bia ayrılmıştı... o tip oyuncu bakımından piyasa gayet dar şu sıralar. dolayısıyla sevilla kesenin ağzını açtı. kanımca n'zonzi başarılı olacak.
987 entry daha
hesabın var mı? giriş yap