12 entry daha
  • ismi konusundaki -bana göre- tuhaflığı yayınlayan kanalın başlığında belirttiğim (bkz: #52821121), yer aldığı evrende birçok karakteri barındırması nedeniyle izlerken sürekli bir şeyler fark ettiğiniz, nispeten kısa ve batman'in alşık olunan karanlık atmosferinden biraz uzak olan, 2014 yapımı film.

    --- spoiler ---
    ra's al ghul'ün nasıl telaffuz edileceğini öğrenmenizin yanında öldüğünü de söylemesi; nightwing, robin, batman'in aynı anda görünmesiyle farklı bir his uyandırması, arrow sayesinde televizyona girerek daha büyük bir kitleye ulaşan deathstroke'un yer alması, kulaklarım beni yanıltmadıysa lex luthor ve metropolis kelimeleri kullanılarak clark bey'e küçük bir selam verilmesi gibi şeyler içermesinden dolayı izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

    bunu bir kenara bırakacak olursak; deathstroke tarafından kollarından bir yere çivilenen batman'in oğlu damian'ın, çat diye kollarını çekip çıkarması, bir kolu kırıldıktan sonra deathstroke'u mağlup edip anne ve babasıyla parktan ayrılır gibi ortamdan ayrılması yüzünden, yayın öncesi ekrana gelen 'yedi yaş ve üzeri' ile 'şiddet/korku' şeylerinin* doğru bir şekilde yerleştirildiğini anlamış oldum.

    ayrıca, talia al ghul'u fountain of youth'a şöyle bir daldırıp çıkaran batman'in de oraya adım atmasının belki ileride işleneceğini düşünüyorum. hep genç bir batman olabilir mi, çok da düşünmesi zor bir şey değildir sanırım.
    --- spoiler ---
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap