3 entry daha
  • senkron isimli programıyla o yaz nenemin evinde çıkan tek kanal olan interstar ekranlarında 90 lı yıllarımdan birinin yazına zehir zıkkım aroması karıştıran marsık derili, asım can gündüz dublajlı bir insandı ozan orhon."yunus emre ay lav yu / yu ar veri gud (not onli in bed)" gibisinden ecnebi ulusların anadolu hakkında 4 mevsim güneş dışında bildikleri tek konu olan sufi/tasavvuf içerikli bir eserle adını bilmediğim beynelmilel bir yarışmada bir şekilde sıyrılmıştı.o zamanlar tevellüdü ne idi bilemiyorum ama şimdiki gibi domdom değildi, ya da berdaim siyah giymek zorunda hissetmiyordu kendini.
    sonra ağlak prens suat suna örneğinde olduğu üzere kaset çıkart ozan diye emir verdiler kendisine, o da görevini "saman alevi" isimli ilk albümünde layığıyla ifa etti.
    türkiyenin batıya açılan penceresi olmak gibi bir misyonu olduğundan asım can gündüz ve cem ceminaydan başka kimsede duyulmayan bir şiveyi şarkılarına taşıdı.başarılı da oldu.
    ve fakat çıkışı tayfunun bayraktarlığını yaptığı, tarkan tevetoğlunun sürdürdüğü gerçek türk pop patlamasının ve "showtv de poponun zirvesindekiler"den öncesine denk düşüyor olması sebebiyle olsa gerek kayahan, nilüfer gibi entel arabesk insanların arasında meze oldu gitti.
    dönüşü hiç bir zaman muhteşem olmadı.
    ara sıra kilo veriyor gibi olduğunda "mucize dietten şımardım kendime geldim bomba gibi bir albümle patlıyorum" söylemleriyle kelebek vesair neşriyatın umuma açık olmayan yerlerinde 2 sütun çalabildi.
    babası avukat, annesi vergi yüzsüzü idi diye aklımda kalmış.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap