4 entry daha
  • turkiyede bu steak kulturu hakim oldugundan beri turkiyeden gelen turklerin muhakkak ugrak yeri olmaya basladi..ıki farkli yerleri var. ilk yerleri brooklyn de hemen hemen 100 senelik bir yer, sonradan long island'da great neck deki yerleri sanirim 10-12 sene once acildi.
    steak houselarin babasi diye gecer..ben bireysel olarak baska bir yer tercih ederim. * kredi karti gecmez..daha oncede katz deli icin yazmistim amerikada otantik kalacagim diye bazi seyler fazla ilkel ve tel masa birakiyorlar bu onun dik alasi..simdi cikip birisi oraya et yemege gidiyorsun sadece et var ne olacak diyebilir ama zik gibi hormonlu rengi gecmis domates halka sogana salata diye getirmenin anlami yok. neyse..bir belgeselde gormustum hala ny a gelen karkaslarda prime olanlarda ilk secme hakki peter lugerde imis iste bilmem kacinci kusak lokantanin sahibi bir kadindi her sabah gidip karkas secermis vs.

    bunlarin hepsinin biraz pazarlama isi bullshit ve cilasi oldugunu dusunuyorum. bizim artik sadece kaplan yavrusu gibi et ile beslenen, kanli ete yeni alismis (eskiden ici kirmizi oldugu zaman firca kayip geri gonderilen etler aklima geliyor) "new money" turk is adamlarinin bizim nusret daha iyi dedigini duydum..o kismi tartisilir..ama dikkat et ondan daha ucuz..neyse..

    klasik kuru dinlendirilmis biftegi bir broil in altinda pisirip kesip uzerine de tereyagi boca edip getirirler.

    kainatin sirrini vermiyorlar..akli basinda herhangi bir steak houseda ona esit veya en fazla belki bir tik altinda steak yersin..ben waygu sigirindan japanyadan getirilmis etten daha buyuk zevk almisimdir..

    hersey bir pazarlama stratejisi mi? her bir dakikada acliktan bir cocuk olurken ve live aid konserine katilip ne kadar duyarli oldugunu gostermek ve zikkim yemek icin bir yerlere gitmek..tonla para harcamak..oturup hayat gurulugu yapmak..daha iyiye gitmek..dunyaya bir kere geliyoruz koy gotune demek..dunya bu kadar canibalismi daha ne kadar kaldiracak..afiyet olsun..
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap