• turkiye'de halihazirda almis basini yurumus cahilligin her turlusu hakkinda sozlukte ahkam kesenleri altinda gormek istedigimiz baslik.
    cehalet elestirilmedir, sorgulanmalidir ve kendisiyle savasilmadir. ancak, anadolu comarı kelımesının bılumum cesıtlerını ıceren baslıklar altinda ahkam kesmekle mesgul olanlardan bahsetmek istiyorum daha cok. kendileri bunun disinda ne yapiyor bilmek istiyorum gercekten.

    hadi koclar, gosterin kendinizi. bu ulke icin ne yapiyorsunuz?

    egitim bizim isimiz degil der gibisiniz. pekı, sinema fesitivali mi organize ettiniz? kutuphanenizdeki kitaplari mi bagisladiniz? giymediginiz ancak giyebilir durumdaki giysilerinizi mi paylastiniz? birilerine ornek olmaya mi calistiniz? bir cocugun ama sadece bir cocugun elinden mi tuttunuz? bır sıyası partıye uye mı oldunuz? bır vakıfa destek mı oldunuz? gonullu seslı kıtap mı okudunuz? bır eyleme mı katıldınız? kendınız dısında sadece bır kısının hayatını dahı olumlu yonde etkıleyecek bır hareketınız oldu mu omrunuz boyunca?

    ben bu hale kendim gelmedim, onlar da gayret etseydi diyorsaniz, hic dershaneye gitmeden, ve sadece devlet okulunda okuyarak mi o universite sinavini kazandiniz?

    siz bu ulke icin sıkayet etmekten ve cehalet ıcındekı halkını asagılamaktan baska ne yaptiniz? ne yapiyorsunuz?

    bu ulkeden bır bok olmaz dıyıp oy dahı kullanmayanlar, sıze saygı duyulmuyor artık. oy sandıgının basında nobet tutan gonulluler, mıllet ıcın canla basla calısanlar umudumuz.
    anadolu comarı, sıkmabaslı, pıs kurt gıbı korkunc ve asagılayıcı soylemlerınız dısında bıze bıraz da eylemlerınız bahsedın hadı.
579 entry daha
hesabın var mı? giriş yap