9 entry daha
  • videosunu az önce izlediğim gencecik bir insan. yapamadım dedi yahu yapamadım dedi. yapamadım değil yaptırmadılar. ulan daha evindeki sabiye insan gibi davranmayan yaratıklara trans bireylere saygıyı öğretmeye çalışıyoruz. bu bahsettiğimiz yaratıklar hangi zamandan kalmadır nereden gelmedir hala aklım alabilmiş değil. daha aşmamız gereken çok engel var. malesef mehtap bunları göremeden gitti.

    koskoca dünya lan koskoca dünya. açamadık bir yer ona da. izin vermedik. kendi karanlığımızda başkalarını boğduk bir adım öne çıkacağız diye. hiç öğrenemedik diğerleriyle yan yana yürümeyi. hep bir adım önce olmalıydık çünkü.

    bu yazıdan sonra da bu konuyu takip etmeyi bırakacağım. çünkü leş insanların sağda solda yazdıkları kalpsiz, akılsız saçma sapan yorumları kaldıracak durumda değilim. umarım yüreği pislik dolu, irin dolu insanlar yok olur şu dünyadan da hepimiz de rahat nefes alırız. başkalarının hayatını gasp eden kültürünüz, dininiz, gelenek-göreneğiniz de sizinle birlikte yerin dibine girsin.
370 entry daha
hesabın var mı? giriş yap