9 entry daha
  • kuyumculuk egitimi almaya basladiktan sonra farkli bir gozle gozlemleme sansim oldu. egitimin en basinda discilik el aletleri ile calisip sonra mikromotor ile calisan bzzzttt bztt aletlere gecip akabinde de acilden disci koltuguna yatinca isin hic de gorundugu kadar oturdugu yerden para kazandiran bir sey olmadigini deneyimlerek yasadim. yaptigimiz is kabaca ayni, ayni aletleri kullaniyoruz. dis hekimliginde insan faktoru isin icine birebir girerken kuyumculukta once yetenek ve zevk sonra begendirmek adina insan faktoru giriyor.

    hasbelkader dun gece randevu almaya vaktim olmadigi icin nobetci hekime birkac ufak islemi birada yaptirmak istedim, istemez olaydim. surasini begenmedim tekrar yapacagim diye diye disimde grand canyon olusturdu. grand canyon'u da severim, dis hekimini de artistik yaklasimindan dolayi sevdim fakat sonuc husran, sonuc dilin yilan olup grand canyonlarda istemsiz hiking yapmasi oldu.

    kissadan hisse: dis hekimligi fakultesi sadece yuksek puanlarla degil ek olarak ufak bir yetenek sinaviyla ogrenci alsin. bilimum alet kullanacak ve cok hassas bir bolgede calisacak insanlari egitmeden once ellerinin bu konuda ne kadar egitilebilir oldugunu test etmek lazim*.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap