4 entry daha
  • albüm nasıl bir albüm olacak, interpol diskografisinde nasıl bir konum alacak, bizlere özlediğimiz "antics", "our love to admire" gibi albümleri dinlerken duyumsadıklarımıza benzer duygular tattırabilecek mi, henüz bilmiyoruz.

    fakat dün, "all the rage back home"un videosunun yayınlanmasıyla bir şeyi pekala öğrendik ki, albüm bomba gibi bir açılış yapıyor! şarkıyı ilk dinlemede «yine mi o 2010'daki "interpol" bayıklığı...» diyecektim ki, çok geçmeden toparladım kendimi. zaten ikinci dinlemenin sonunda üçüncü, üçüncü dinlemenin sonunda dördüncü, ve dördüncü dinlemenin sonundaysa beşinci dinleyiş için insanın içinde aşkın bir itki doğuyor ve bu serî dinleme hâli böyle sürdükçe sürüyor.

    "el pintor", "antics" kalitesinde bir albüm olamayacak belki ama, aynı şekilde bir "interpol" de olmayacak, bundan eminim. zaten yalnızca 263 saniyelik şu "all the rage back home" dahi, eylül ayına kadar «hey! hey! hey!» diyerek dolaşmamız için kâfi.

    ~~

    11.07.2014 edit'i: dün gün boyu "all the rage back home"u tekrar tekrar dinlerken ansızın fark ettim ki, "el pintor"un sekiz numaralı parçası olacak olan "ancient ways"i beklemek, "el pintor"un kendisini beklemekten çok daha zor. neden mi? çünkü "el pintor"un sekizincisi harika bir şarkı olacak! nereden mi biliyorum? çünkü...

    2002 çıkışlı "turn on the bright lights"ın sekizincisi "stella was a diver and she was always down"dan...
    2004 çıkışlı "antics"in sekizincisi "c'mere"dan...
    2007 çıkışlı "our love to admire"ın sekizincisi "rest my chemistry"den...
    2010 çıkışlı "interpol"ün sekizincisi "try it on"dan...

    06.09.2014 edit'i: hem hayaller, hem de "interpol sekizincisi" efsanesi paramparça: (bkz: el pintor/#45496582)
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap