13 entry daha
  • sonunda hakkında bir açıklama gelen albüm. iki gündür f5 yapmaktan parmakları felç olan binlerce opeth dinleyicisinin öfkesini dindiremese de, şöyle bir açıklama yapmış roadrunner records:

    albüm 26 ağustos'ta geliyor (son albüm heritage'in de ağustos ayında çıktığını anımsıyorum üç yıl önce). 3 haziran'da pre-order'ları başlayacak ve pre-order yapanlar albümden cusp of eternity parçasına sahip olacak. 15 haziran'da da ikinci bir single'a sahip olacaklar. böyle bir takvim belirlenmiş.

    kulislerde albümün mixini yapan steve wilson'ın aşırı kalitede (ve yüksek boyutta) kayıt yaptığı ve bunla ilgili bi problem olabileceği ve yetişemediği konuşuluyorsa da, düşük bir ihtimal bence. mikael, "several circumstances prevented the band from delivering essential basic tools to roadrunner in time which are needed to set up the album release properly and release schedule conflicts made us mutually decide on august instead of june." demiş.

    belki de roadrunner'ın bir pazarlama taktiğiydi. iyi reklam yapıldı. ama binlerce kişi korsana yönelecektir öfkelerinden ve roadrunner'ın olağanüstü beceriksizliğinden/saygısızlığından. neyse artık, olan opeth'e ve bizlere oldu. beklemedeyiz efem.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap