5 entry daha
  • bu kült grubun ismail isimli üyesi (solo albümü bile çıkmış) sahiden de insanı hayretler içinde bırakan bi tip.
    "şapur şupur beni öp,çıtır çıtır beni ye" nakaratlı parça tesirli şarkısını tam da konsepte uygun bir kanalda (show tv) gece gece izlemek kaçan keyfimi yerine getirdi,yüksek sesli gülücükler attırdı..keşke tamamını capture etseymişim diye dövünüyorum şimdi.

    ismail stüdyonun yakıcı ışıkları altında matrix'ten apartma simsiyah deri kıyafetiyle maykıl ceksınvari danslar ederken öyle bir nefessiz kalıyor ki sunucu ile konuşma kısmı uzun nefes alıp vermeler,durmadan su içmeler,sakarlıklar,akan yüz boyası ve komik cümleler ile süsleniyor.

    "hep böyle oynak şeyler değil damardan şarkılar da koyduk albüme" diyerek anlatmaya devam ediyor ismail..üstüne bir damardan bir de rap şarkı okuyor ve zaten zor gelen nazlı uykumuzu kaçırıyor..

    bir de çok kıpraşık,rahat durmuyor..yayın kompozisyonu olarak sandalyesine oturup sunucunun suratına bakıp konuşması gerekirken belini kırıp cam masaya yaslanıyor ve direk stüdyodaki tv'ye bakıyor.sunucu da mecburen "ismail bu duruş olmadı,şöyle sandalyene otur,bana bak" şeklinde uyarılarda bulunmak durumunda kalıyor.
    ilahi ismail..
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap