• en son gittiğimde tuhaf bir koç allianz sorumlusu doktor bulunduran sağlık merkezi.

    doktorumdan getirmiş olduğum meme ultrasonografisi talebini beğenmemiş, "daha ayrıntılısını" istemiştir. doktorum ben "daha ayrıntılısını" isteyince bu doktoru anlayamamış ama efendiliği elden bırakmayıp biraz daha uzun bir talep yazmıştır.

    güzide koç allianz doktorumuz bu kez de tatmin olmamış, beni odasına çağırtmış, karşısına disipline çıkmış öğrenci gibi dikmiş ve bu ulrtasonografiyi sigortanın karşılayamayacağını söylemiştir. çünkü sigortam yeni sayılmaktadır ve ne malumdur onları aldatmadığım? hem kendisi de doktordur, elimdeki talebe bakılırsa göğsümdeki o kadar da önemli bir kitle değildir...

    vauv, bu ne gözdür koç allianzın dokturununki, ultrasonografi midir nedir mübarek? ben de ne salağımdır, bu doktora memelerimin reçetesini göstermek varken onca para harcamaya çalışıyorumdur teşhis için. ve hatta bir insan durup dururken neden meme ultrasonu çektirmek istesindir?

    neticede kendisi sigortamı onaylamamış, mecburen kredi kartıyla tümünü ödememi sağlamıştır. peki ben ne yapmışımdır? ultrason talebimi, sonuçlarını ve faturamı alıp, koç allianza bizzat gidip, paramı çatır çatır almışımdır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap