aynı isimde "tutunamayanlar (dizi)" başlığı da var
695 entry daha
  • sözlük o kadar bok yoluna girmiş ki, birakin yazdığınız kulturel içerikli entryleri, artık nickinize bile tahammulleri yok. halbuki 6 sene önce ben bu nicki aldigimda sozluk sloganina uygun olarak " kutsal bilgi kaynağı'"ydi. sol framde aynı konuyla alakalı (mesela marmaray, bu arada yeter ulan) onlarca başlık bulunmuyordu. şimdi herkesin bildiği üzere troll ve ergen yuvası. daha önce bircok eski yazar aynı problemi dile getirmişti, ama nafile. ssg kaliteyi değil, parayı tercih etti. sözlükten kaçan kaçana. kimsenin umrunda olmayabilir ama bu gidişle ben de kaçarım.

    bir de şöyle bir durum var. ben bir yazarı suçlamadan önce eski entrylerine bakarım. sonuçta tek bir entry gösterge değildir. oysa şahsıma hakaretler yağdıran yazar eski entrylerime değil nickime bakmış. ama ben onun eski entrylerine tek tek baktım. gerçek hayatta çok entellektüel biri olabilir, ama sözlüğe gram katkısı olmayan bir adamın, abuk sabuk konularda yazmış bir adamın beni böylesi önemli bir başlıkta eleştirmesini kabul edemem. immanuel tolstoyevski , linuswithnoblankets ya da kedu gibi yazarlar isterse ağzıma sıçsın, ama ona dur derim. çünkü kendisi yazdığı entryleriyle, "kutsal bilgi kaynağı" sloganlı bir sözlükte gereksiz duruyor.

    bu uzun girizgahtan sonra romana dönersek eğer, tutunamayanlar üstüne söyleyecek pek fazla bir şey yok. hemen her şey dile getirilmiş. ben de roman hakkında kendi görüşlerimi yukarılarda bir yerde ifade etmiştim. kim ne derse desin türk romanının zirvelerinden biridir ve hep öyle kalacak.

    not: sözlüğe böyle forum misali cevaplı entry girdiğim için özür diliyorum herkesten.
1327 entry daha
hesabın var mı? giriş yap