102 entry daha
  • viski tatmak icin high street uzerindeki albanach'i, kalacak yer icin bir cok alternatif var tabii ki ama yine high street uzerinde gayet guzel isinan [eger iskoc degilseniz, iskocya'da ciddi problem bu] ve musteri hizmetleri inanilmaz olan [asagida aciklayacagim] inner city lets'i oneririm.

    http://www.innercitylets.com/

    biz bu sehre esim ve babasi ile gittik, uc gun kaldik.
    ilk gun bizi innercity'den jon adinda biri karsiladi ve kalacagimiz daireyi [otel odasi degil, mutfagi ..vs.. olan bir apartman dairesi kiraliyorsunuz otel fiyatina] gosterdi. ayrilirken anahtari kapidaki posta deliginden iceri atip kapiyi da cekip gidebilirsiniz dedi. uzerine, hem ev hem de sehir hakkindaki tum sorularimizi sabirla yanitladi ve gitti. daha sonra kendisine telefonla bir kac sey daha sordum, onlara da gayet guzel cevap verdigi gibi sadece o sehirde yasayanlarin bildigi, "nerede ne yapilir ?" turu bilgiler, ipuclari da verdi.

    ayrilacagimiz gun gelip cattiginda esimin babasi merdivenlerden asagi inmeye basladi, ben kapiyi cektim ve anahtari iceri atmadan once "hersey tamam mi? anahtari iceri atiyorum, bir daha acamayacagiz" diye bagirdim, ikisinden de "tamamdir, at" yanitini aldim ve anahtari attigim anda esimin babasindan "dur dur ! el cantami icerde unutmusum" yanitini aldim. o sirada anahtarin iceri tarafa dusme sesi geldi. e iceri giremiyoruz haliyle. jon'u tekrar aradim olayi anlattim dedim boyle boyle, "2 3 saat bekleyebilir misiniz? cunku ben su an sehir disindayim" dedi. dedim "45 dk sonra londra'ya donus trenimiz var ve iceride kalan cantada pasaport ve cuzdan var".

    baskasi olsa "banane lan, bana mi sordunuz" der gecer, bu adam ise sanki iceride kalan canta kendisininmis gibi panik yapti, kendisine dert edindi "hemen geliyorum" diye taksiye atladi 20 dk sonra "ya ben cok yaklastim size ama trafik cok ama merak etmeyin yetistirecegim" dedi, birazdan kan ter icerisinde geldigini gorduk. adamcagiz taksi ilerlemiyor diye inip kosmus. sayesinde trene ucu ucuna yetistik ustelik tum israrlarimiza ragmen taksinin parasini bile kabul etmedi.

    acikcasi boyle bir musteriye adanmisligi bir daha gorebilecegimi sanmiyorum.
240 entry daha
hesabın var mı? giriş yap