3 entry daha
  • cok guzel bir turk filmidir. hulya avsar'in ilk oyunculuk deneyimlerinden olmasina karsilik, mukemmel bir oyunculuk sergiledigi, odul kazanmasi sart olan, gercekten turk sinemasi'nin yuzaki bir filmdir.
    fatmagul genc bir koylu kizidir. bir gun ona 3'u zengin cocugu olmak uzere 4 adam tecavuz ederler. kizin deli bir abisi disinda kimsesi yoktur. ama devlet onu korumak icin failleri yakalayip hapse atar.
    zengin cocuklarin aileleri tek cozumu fakir cocugu kandirmakta bulurlar. bir sene evli kalsin, hemen bosatacaklardir ikisini, soz verirler. fatmagul o sirada hamile degildir, hamile kaldigi icin degil, tecavuze ugradigi icin turk kanunlarina gore tecavuzculerden birisi onunla evlenirse dava dusecektir.
    felaket bir dramdir bu. gencecik kiz sevmedigi bir tecavuzcu ile evlendirilir. ustelik adam bundan oturu inanilmaz pismandir. zengin cocuklar kendi sehirlerine donmus, o bu herkesin yattigi kizla bir evde ustelik evli olarak kalmistir. basindan atmaya calisir kizi, ama atamaz. bu onu daha da hirslandirir. icer. dover kizi. herseyden suclu olan bu kizdir iste.
    sarhos bir gecesinde yine kizla birlikte olur. kiz sevmistir onu, kabul eder.
    ama ne zaman ki hamile kalir kiz, adam sinirlenir, nedir ki bu, bir de pici mi olacaktir bu kadindan..
    bu sefer hastanelik edene kadar dover, kizin karnina attigi tekmeler dogmamis bebegini oldurur.
    fakat kiz onu ele vermez hastanede, dustum der israrla.
    bu olay aklini basina getirir adamin. sonucta tecavuz etmis olan onlardir.
    fatmagulun sucu nedir ki? zavalli kiz..

    filmin her sahnesi beyninize kazinir. kizin masumiyeti ozellikle. gercekten hulya avsar ve aytac arman mukemmel bir oyunculuk sergilerler.
1967 entry daha
hesabın var mı? giriş yap