5 entry daha
  • --- spoiler ---
    theon greyjoy diil aslında... gerçek reek, ramsay snow'un kankası, yardımcısı, dövüş eğitmeni. ser rodrik'in adamları tarafından öldürülüyor (dizide görmemiz mümkün olmayacak çünkü dizinin geldiği zaman diliminde zaten ölü, belki lafı geçer) sapık, sadist, nekrofili. leş gibi kokan bir tip... günde bir kaç kere yıkanmasına rağmen bir hastalıktan dolayı hep leş gibi koktuğu ve hafiften arıza bir tip olduğu için dreadfort'ta kimse bundan hazetmiyor ve yanına yaklaştırmıyor. ramsay'in annesi roose'a senin piçinle başedemiyorum bir yardımcı yolla diyince roose da kıllığına reek'i yollamış ama hesabı tutmamış, ramsay ile reek kanka olmuşlar. artık ramsay mi reek'i bozdu yoksa reek mi ramsay'i bozdu belli değil, diyor roose efendi.

    son olarak theon'a neden reek dedirtiyor ramsay belirsiz, çünkü theon'un geldiği noktada gerçek reek'le pek alakası yok. reek leş gibi kokmasına ve sapık olmasına rağmen fiziksel olarak normal görünümlü ve güçlü bir tipmiş, sakat sukat bir meczup değil. orda var bir kurgu hatası.

    edit. belki de yoktur hata, reek ile ramsay'in sevgili oldugunu da ima ediyor george martin siskosu, ramsay sevgilisinin intikamini theon'dan aliyor olabilir.
    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap