1 entry daha
  • standup sanatinin nadir politik eylemcilerinden. kendisini maalesef 90'ların başında pankreatik kansere kaybettik. kendisini londra'daki channel 4'da yayınlanan lokal bir standup gösterisiyle tanıdım. internet hadisemizin de ortaya çıkmasıyla birçok kaydına sahip oldum. gel gelelim öldüğünü de takriben 9 yıl sonra öğrendim bu mubarek araçtan.

    kendisi austin, teksas'lıdır. bu da ilginçtir, çünkü çıktığı bölgenin genel olarak yerel halkından nefret eder. sağcı amerikan mentalitesine, kendi tabiriyle "yıllardır kafasını vurmaktadır". gençliğinde bol bol uyuşturucuyla muhatap olmuş ve "i've had some great fucking times on drugs" diyerek bu dönemine negatif bir damga bastırmamıştır. medyanın uyuşturucuya karşı verdiği savaşın olumsuz etkilerini de bu vesileyle eleştirmiştir.

    "tanrı: aman ben! her yerde ot bırakmışım. off off, şimdi cumhuriyetçi yaratmam gerekecek"

    --

    diğer birkaç inci:

    körfez savaşı:

    bush: ırak'ın inanılmaz silahları var, evet, kesinlikle inanılmaz silahlar bunlar.

    bill: nerden biliyorsunuz?

    bush: ımm, kem küm... faturaya baktık da. ve bu çek tahsil edilir edilmez saldırıyoruz. banka kaçta açılıyor, sekiz de mi? tamam dokuzda ordayız.

    orduda gay'ler:

    bill: insanlar bana soruyorlar, orduya gaylerin alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz diye. benim kanaatim şudur... hazır mısınız?: orduda olmak isteyecek kadar salak olan herkes orduya alınmalıdır.

    los angeles (veya hell-a):

    bill: bilmem bilir misiniz, los angeles'da yaya yol hakkı diye bir uygulama var. eger bir yaya herhangi bir anda karşıya geçmek isterse - yani o anda yürüyor ve birden "aa ben orada olmak istiyorum" diyor - yola adımını atıyor, ve kanun gereği tüm araçların gacıııırt diye durması gerekiyor.

    bu heriflerin bunu burada (ny) denemesini çok isterdim. yaya yola admını atar, bizse gaza biraz daha basıp silecekleri çalıştırırız.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap