9 entry daha
  • yakın zamanda gelecek güncelleme. bu update ile birlikte;

    - erasmus ders eşlemeleri sorunu fixlenmiştir. artık yazılan ders direkt olarak eşleniyor.
    - günlerce belge bekleme sorunu fixlenmiştir.
    - erasmus ofisi çalışanlarının suratları yeniden patchlenmiştir. yeni face patch ile daha asık suratlı olacaklardır. ayrıca yeni aı ile kullanıcılara karşı daha agresif olarak programın daha uzun ve zevkli olması sağlanmıştır.
    - fizik motoru güncellenmiştir. şişman erasmus kızları %30 oranında daha az spawn olacaktır.
    - erasmus partileri güncellenmiştir. pre-party - party - after pre-party - after party - zort party - honk party gibi segmentler kaldırılıp gençlerin kafa karışıklığı giderilmiştir. hepsi party sekmesi altında toplanmıştır.
    - sex 2.0 dan 3.0 a güncellenmiştir. bu versiyon fizik ve grafik motorunun daha iyi olmasının yanı sıra daha uzun performans vadediyor ve kolay kolay ısınmıyor.
    - daha önce kullanıcıların 3rd party programı olarak kurduğu ryanair, wizzair, easyjet packleri artık resmi olarak program içersinde gelmektedir.
    - erasmus'la yurtdışına giden türk kızı` bugı düzeltilememiştir ancak program başlangıcında uyararak kullanıcının sürpriz bir shut-down yaşamasını bir nebze olsun önüne geçmiştir.
    - kullanıcıların drinking skilleri arttırılmıştır.
    - sosyal medya güncellemesi gelmiştir. erasmus öğrencisinin facebook'ta albüm kasmasıyerine artık erasmusta çekilen fotoğraflar direk olarak sosyal medyada paylaşılabilecek. ayrıca event takipleri buradan yapılıp gidilen ülkelerde direkt olarak program sizin yerinize check-in yapacak.
    - post erasmus sendromu biraz daha arttırılmıştır. kullanıcılar trial program bittikten sonra ağır depresyona girmesinin önüne ne yazık ki geçilememiştir.
    - yeni gelen dil paketiyle birlikte, giden türk öğrencilerin ingilizce facebook durum güncellemeleri yapmalarının yanı sıra, ispanyolca, lehçe, macarca, italyanca gibi dillerden de durum güncellemeri yapabilecekler.
    - türk öğrencilerinin araba kiralaması sorununun önüne geçilmiştir. artık herkes "last 3 days wait for us europe" deyip, paintten rota çizdiği google maps capsi yayınlayamayacaktır.

    ve evet...

    ne yazık ki gelen türk öğrencilerin "abi avrupa da böyle, şöyle ben zaten çok durmam bi ailemi görüp geri gideceğim yaa" bugı yine fixlenememiştir :(
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap