5 entry daha
  • arap baharını destekleyen örgütler ilk günden beri inanılmaz bir destek veriyor, amerika daha birinci gün çok "neşeli" bir destek vidyosu yayınladı, sosyal medyaya olay aynı örgütler tarafından pompalandı. türkiye'de yıllardır süre gelen birçok antidemokratik eyleme tepkisiz kalan batı ne oldu da bir anda sosyal medyadan destek vermeye, olayları canlı görüntülerle paylaşmaya başladı?

    peki bu direnişin cuma günü ve dolayısıyla haftasonuna denk gelmesi ve bu sayede çoğunluğun katılımının sağlanması da bir tesadüf müydü?

    banu avar ve erhan sandıkçı'nın yazılarını okuyun. birkaç dakika olayların dışına çıkın ve büyük resme bakın. başka milletlerin yardımıyla olacak devrim ancak bağımsızlığınızı yitirmenize sebep olacaktır. oyuna gelmeyin. devrim olacaksa bu türk halkının devrimi olmalıdır.

    türk halkının haklı direnişi haksız hale getirilmek için provokatif saldırılara uğrayabilir. halkın gerilmiş sinirleri de bunu kolaylaştırabilir. bu emellere alet olmayın.

    bundan sonraki süreçte meydanlara çıkacakların bir görevi de, bugüne kadar devam eden haklı, demokratik ve hukuka uygun tavrın sürdürülmesi yönünde kontrolü sağlamak, tam bağımsız türkiye ve milli bütünlük bilincini oluşturmaktır.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap