• allahım, ortaokul yıllarımda üniformam olmuş olan kıyafet.

    aslında sadece alt değil takımdı, fakat o zamanlar eşofman giymek hayata karşı sergilenebilecek en asi duruş olduğu için ergenliğinden ölecek olan ben yaz&kış, sabah&akşam altımda bu aptal eşofman altıyla gezerdim, kumaşı itibariyle zaten kızamık çıkarttırmaya oldukça müsait olan bu naylon zımbırtının üstünü sıcak havalarda giymezdim neyse ki.

    zaten burada vurgulanmak istenen nokta hayata karşı sergilenen aykırı duruş olduğu için, öyle takımıyla gezmek bana ters düşerdi, amacımız asilik, ota boka isyan değil mi? ne diye regular takılayım, eşofmanı takımıyla giymek de ne?

    bu zımbırtının yanlarında cep hizasından sonra başlayan çıtçıtlar vardı, oturup kalktıkça içeriden baldır bacak filan da görünüyordu, en fenası en az benim kadar ergen olan sınıf arkadaşlarımın gelip gelip parmaklarını çıtçıtların aralarına takarak tık tık tık tık diye bütün bir tarafı açmasıydı. ooof, hatırladıkça ateşim çıkıyor, hepimiz birbirimizden geri zekalı ve hepimiz bu lanet eşofman altını giymek için birbirimizden hevesliydik.

    hatırlayamayanlar ve nostalji yaşamak isteyenler için geliyor

    çıtçıtlı laylon aşortman altı
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap