3 entry daha
  • kesinlikle çok güzel bir yüz takısıdır. tereddüt etseniz ve yaptırdıktan sonra insanların bakışlarından zaman zaman rahatsız olsanız da, bir kere yaptıran eminim severek taşıyacaktır.
    gelgelelelim, yapıldığı bölge itibariyle diş ile diş etlerinin birleştiği yere sıklıkla temas eden bir piercingtir. dudak bölgesi oldukça hareketli bir bölge olduğundan tam iyileştiğini düşündüğünüz zaman bile irritasyona yol acacak bir şeyler bulması son derece kolaydır. gülmeyen, mimik yapmayan ve pek az konuşup yemek yiyen biriyseniz amenna tabii...
    sürekli içeriden dille oynamak, dışarıdan ise topu döndürüp çekiştirmek gibi alışkanlıklar, rahat duramayan kişilerde kaçınılmazdır.
    hal böyle olunca da diş etine takıla takıla, ağzın alt çene bölgesinde hareket ede ede diş ve diş etlerinize zarar vermesi de olasıdır. mutlaka iyi takip etmelisiniz. misal, sürekli temas ettiği diş etimde çok hafif bir çekilme, dişte hassasiyet sezer sezmez çıkardım 2 gün önce. (2 ay önce takmıştım) bu herkesin başına gelmeyebilir elbette ama siz siz olun dişlerinizi uzun süre kullanmayı planlıyorsanız değişiklikleri iyi izleyin.

    piercing candır, ama yerinde rahat duranı...
    şimdi gözüm tragusta!

    edit: tragus çok başarılı. ama uzun sürüyor iyileşmesi, ona göre dezenfekte edip temiz hijyenik tutacaksanız yaptırın. yoksa kulağım şişti diye gelmeyin buralara. 3-4 ay aldı tamamen iyileşip artık hassasiyet göstermemesi. çok mutluyum, iyi ki yapmışım.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap