1 entry daha
  • dunya rekorunu kirdigi geceyi hic unutmam.. golden league roma ko$ulmaktaydi..

    hichamin o gece rekor kirabilecegini soyleyip duruyordu kenan onuk, hatta organizatorler bile hichamin yari$ini en sona birakmi$lardi.. muhte$em bir final icin..

    vakit gelmi$ti, ankara'ya sis cokmu$tu, ruzgar ters esmi$, hava iyice sogumu$tu.. biz atletizm severler kitlenip kalmi$tik koltuklarimiza, goruntu net, ses berrakti.. hicham 800m tav$aninin onunde ko$uyordu.. fark ben diyeyim 60 metre, kenan desin 70 metre, hincal desin 400 metreye kadar acilmi$ti..

    stadyum "hicham hicham" diye inliyordu kamera sadece hichami gosteriyor, kalpler hicham icin carpiyordu.. bre kalpler niye elin faslisi icin carpiyordu? yari$ bitince babama bunu sormayi karar verip izlemeye devam ettim.. hichamin antrenorunu gorduk bir ara hicham yanindan gecerken o da ko$maya, bagirip gaz vermeye cali$mi$ti.. hicham antrenorunu kiramadi, gazi aldi ve rekoru kirdi.. o gece istavrit yemi$tik, kilcigi bogazima batmi$ti, hala hicham dedikce, hicham yazdikca bogazim acir.. ozetle hicham mukkemel bi atletti..(evet mazo$istim)
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap