6 entry daha
  • meg bir askerle evlenir, zaten içlerinde en edeplisi odur. jo gençken yan evdeki yaşlı ve zengin komşularının torunu laurie'yle (evet erkek) kırıştırsa da sonradan kendini yazarlığa verir, ardından öğretmen falan olur. saçlarını para için satan da odur (beline kadar upuzun ve çok güzeldi annesi ağlardı hatta jo naptın diye)
    beth yan evdeki yaşlı ve zengin komşunun verdiği piyanoyla oyalanır ama zatürree falan olup ölür kitabın orta yerinde (ama mutlu ölür.. 15 yaşında, nasıl oluyorsa)
    amy küçük kardeş olarak en yırtıklarıdır, acayip şımarıktır, burnu güzel olsun diye burnuna mandal takıp yatar (ne hırs varmış arkadaşım, nası acıtıyo var ya) büyüyünce politically correct bir kişilik geliştirdiğinden zengin ve uyuz bi halaları bunu avrupa seyahatinde yanında götürür, orda jo'nun eskisi laurie buna aşık olur (tanrıça diana gibisin der hatta) sonra da evlenirler.

    amerika'da new england bölgesinde falan geçer bir de sanırım hikaye.. babaları da iç savaşta olduğundan hiç gözükmezdi bi beth ölürken bi de kitabın sonunda falan gelirdi..
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap