1 entry daha
  • artik bir kereligine $50 dolar vererek tum bu servislerden yararlanabiliyorsun. mor olan minik rokularini aninda yollayiveriyorlar. en gelismis rokunun sahip oldugu bir takim ozellikler bu minik mor rokuda yok, ama ben goruntu kalitesi olsun, herseyinden memnunum.

    netflix harika, amazon prime'a uyeysen o da muhtesem; bu iki uygulamanin tum filmlerini dizilerini, bilgisayari televizyona baglama derdi olmadan gayet yuksek cozunurlukte izleyebiliyorsun. benim tek sikayetim, *bedava* canli televizyon seceneklerinin cok sinirli olmasi. sadece cnn ve cnn international var bildigim kadariyla. diger televizyon kanallari (abc,nbc gibi gibi) kendi sectikleri klipleri koyuyorlar. dolayisiyla televizonu acayim, o sirada evde is yapayim, bir yandan da haberleri dinleyeyim gibi bir gercek televizyon deneyimini henuz yasayamiyoruz. ustvnow diye ozel br kanal, kanallarin canli yayinlarini veriyor ama o da aylik uyelik gerektiyor.

    hadi canli yayin hayallerimi bir yana birakayim. benim roku hakkindaki en fantastik fantezim, dizi izle, canli dizi, diziizleyin vb... gibi websayfalarindan herhangi birinin rokuya ozel kanal yapmasi. iste bu gercekten muhtesem olur.. hatta ben bu websayfalarinin eksideki sayfalarina birer yorum birakayim, belki yapabilecek biri okur da ruyalarim gercek olur.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap