• ouya'nın aksine, tüm iyimserliğimle yaklaşmakta beis görmediğim bir donanım/virtual reality kickstarter projesi. bana bu güveni sağlayan ise, en azından e3'ten beri sanal gerçeklik işi ile haşır neşir olduğunu bildiğimiz, kendi ürettiği prototipi perde arkasında gazetecilerin büyük beğenisiyle sonuçlanan bir şekilde gösteren john carmack'in projeye sağladığı somut desteği. belli ki, carmack aylar önce baş koymuş olduğu bu yeni uğraşta kendine başka yol arkadaşları da edinmiş ve projeyi oyun geliştiricilerine dağıtmak amacıyla kickstarter'a zıplamışlar.

    ek: carmack'in şöyle bir açıklaması bulunuyormuş gerçi: "i should make it clear that i have no direct ties with oculus; i endorse it is a wonderful advance in vr tech, but i'm not 'backing it'."

    7 ağustos 2013 editi: carmack projeye resmi olarak dahil oldu.

    facebook acquisition editi: (bkz: siktin hayali eyledin viran)

    ne diyelim, hayırlısı. oyunların, oyun oynayışın çehresini değiştirebilecek bu proje, şu anki aşamada son kullanıcıyla, ya da piyasaya yönelik değil ki bu da tribünlere oynamamak açısından takdiri hakeden bir yaklaşım. 300 dolara prototipi, development kit'i ve halihazırda donanımla uyumlu ilk oyun olan (carmack'in de e3'te demoladığı) doom 3'ün özel bir kopyasını edinmek mümkün.

    http://www.kickstarter.com/…rift-step-into-the-game
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap