1 entry daha
  • inanılmaz faydalı olacağını düşündüğüm oluşum. aylar önce kayıt olmuştum, daha yeni davetiyesi geldi.
    hem ders tarzında şeyler var hem de gerçek metinleri çevirmeye yardımcı oluyorsun. kullanıcılar birbirinin çevirilerini oyluyor böylece en iyi çeviriler de belirlenmiş oluyor. çeviri yaparken bilmediğiniz kelimelerin üzerine farenizi sürükleyerek anlamlarına da bakabiliyorsunuz. ayrıca sadece yazılı değil sözlü de çalışıyor, yani bazen cümleleri okumanızı istiyor bazen de öğrenmeye çalıştığınız dilde cümleler söyleyip yazmanızı istiyor. şu anda almanca ispanyolca ve ingilizce için çalışmakta. bugün başladım ama çok eğlenceli geldi şimdilik.

    edit: süper site. gamification olayıyla cidden gaza da getiriyor insanı. tabii ki bazen hatalar olabiliyor sistemde (doğru bir alternatifi doğru saymamak gibi) ama bunlar da kullanıcıların uyarılarıyla düzeltiliyor. ayrıca şu an kaydolunca uzunca bekleme süresi vermekte ancak her kullanıcının 3 davetiyesi var önce, sonra onlar kabul ettikçe davetiye sayısı artıyor vs, bir an önce başlamak isteyene davetiye yollayabilirim.

    edit2: bu davetiye olayı duolingo sitesi toptan betadaykendi, artık bir email adresiyle anında kayıt olup öğrenmeye başlayabilrsiniz :)
1743 entry daha
hesabın var mı? giriş yap