7 entry daha
  • ne kadar az paranız varsa almak o kadar kolaydır.
    yani alabileceğin birkaç dandik makine var zaten al birini iç.
    gel gör ki eğer böyle ulan almışken iyi bir şey alayım kafasına girmişseniz o zaman boku yediniz. çünkü kahveci kafasına girmiş oluyorsunuz. bu da öyle bir kafa ki kahve dünyası uçsuz bucaksız bir dünya, adam bir sürü kahveyi de içmiş eh haliyle onun şusu bunun busu derken kayış kopuyor.
    yani hem türkiye'den hem de tüm dünyadan bir sürü yazı okudum. tam böyle aha işte bu makine iyidir deyince hop biri çıkıyor o makineyi yerden yere vuruyor. yani bir tane bile düzgün espresso makinesi üretilemedi mi şu dünyada? adam sayfalarca yazı yazıyor bir tane makine önermediği gibi tüm makineleri de kötülüyor. öner desen o sizin tercihinize kalmış filan diyor. yahu ben tercih yapabilecek olsam sana sormazdım değil mi? zaten birkaç tane fiyat segmenti var öner işte her biri için bir iki tane makine. en sonunda sinirlenip her şeyi kapattım. şimdi bildiğimiz mağazaların sayfalarını açacam en çok taksit yapan fiyatı en uygun hangisiyse onu alacağım lanet olsun en boktan kahveyi ben içeyim tamam mı? benim makinem dandik olsun bir bok da yapamasın.
    ama en mutlu da ben olacağım. sen, koskoca kahve uzmanı, yüzlerce espresso içip hiçbirine düzgün değil derken ben o boktan kahvemle mutlu olacağım. cahillik mutluluk ben cahil kalayım. sonra da arkadaşlarımı arayıp ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor ya bir kahve içelim sen o şeyleri hallet hani o şeyler var ya heh o şeylerle de konuş ayarlasınlar tamam işçilere söyle deyip kapatacağım telefonu. hapislerde sürüneceğim lanet olsun.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap