5 entry daha
  • insanin agzina sican; kisa surede forma sokan; ham bunyelerin uzak durmasi gereken; kondisyon manyaklarinin-kondisyona ihtiyaci olanlarin vazgecmedigi calisma sisteminin adidir.

    asla sonu yoktur. bitti dediginiz nokta bir sonraki egzersiz grubunun baslangicidir aslinda. insan vucudunun ne kadar muhtesem oldugunu kavramaniz icin birkac gostergeden biridir. ulasilmaz, yapilamaz, yapamam dediginiz herseyi yapabileceginizi kendi kendinize kanitlayan.

    genel olarak kosmak, ziplamak, agirlik kaldirmak, cekmek daha da minor olarak barfix, sinav, mekik, squat kisacasi basit gibi gorunen ama vucudunun limitlerini zorlayan her halti iceren calisma sistematigidir.

    nescafe 3'u bir arada tadinda ustelik nicelik ve nitelik bakimindan cok daha ihtiyac duyulan seyleri mesela guc, dayaniklilik, esneklik, hiz, kordinasyonu bunyeye kazandirandir.

    halden ve isten anlayan bir pt*niz varsa; aglatir, bagirtir, acitir, zamanla keyif aldirir gunun sonunda cektiginiz acilara degdigini gorup kahkahalar attirir. mazosist manyak olur cikarsiniz.

    fitness ya da body building'in geldigi son noktadir. aslina bakarsak kendi vucut agirligi ile yapildigindan her yerde yapilabilen, spor salonuna ihtiyac duyulmamasi gibi artilari da olandir. bu bakimdan her ikisinden de ayrilandir. hatun ya da er kisiden sikca duyulan "ne o ole abi ayi gibi, fit olucan beton olucan kafi" lafinin tam da karsiligi bu naneye bulasanlara tekabul eder.

    youtube videolari izlemek yerine once halden anlayan birine bulasin sonra energizer tavsani gibi bu ise bulasmis diger arkadaslarinizin pesine takilin bonus olarak duzenli olarak yaz/kis yapabileceginiz birden fazla noktanizi calistiran bir sporla * * * * * ugrasin.

    rutinden uzak durun. kosu/ yuzme programlarinizi surekli degistirin. proteinin dibine vurun, ama sentezlenebilmesi icin de karbonhidrati da listeye ekleyin*, sekeri kara topraga gomun* arada bir de meyve tuketimini es gecmeyin. gunde 3 litre su icip erikliyi zengin edin ve kuresel isinmaya katkida bulunmayi da ihmal etmeyin tabi.

    bugune kadar crossfit hadisesine bulasip da vucudu kotu olan, vucudundan memnun olmayan, bir omzundan digerine otobus kalkmayan, kiciyla ceviz kiramayan bi tane hatun/adam gormedim.

    ozetle; fitness sahane ise; crossfit nirvanadir.
463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap