4 entry daha
  • dark solus, konsol oyunlarinin basit ve derinlikten uzak oldugu seklindeki ön yargimi darmadağın eden ilk oyun oldu. gerçekten ne konsolda ne de pc de oynadigim hiç bir oyuna benzemiyor. oyunun zor olduguna dair reviewleri okumustum ama bu denli acımasız olacagini hiç düsünmezdim. daha tutorial kısmını bitirene kadar 6-7 defa ölünce durumun ciddiyetini anladim.

    aşırı acımasız ve zor olmasinin yaninda, çok da muhteşem olmayan grafiklerini, menülerindeki eski moda ara yüzü ve biraz vasat konusunu da göz önünde bulundurdugumda, oyunun nasil bu kadar begenildigine anlam verememek normal. ben de ilk bir-iki saat içinde büyük hayal kırıklığına uğramıştım. ama biraz sabretip oyunun dinamiğini ve kendine has kurallarini anladikça ısınmaya başladım.

    yaklaşık 12 saatlik oyun zamaninin sonunda artik çok net söyleyebilirim ki benim uzun zamandir oynadığım en iyi oyun budur. wow'u ilk oynamaya basladigim zamanlardaki o heyecani ilk defa bu oyunda yasadim. hemen eve gidip oynamak, bütün gün kafamda kurdugum taktikleri bir bir denemek istiyorum.

    tabi oyun oynamayi ciddiye almiyorsaniz, yanlizca hosca vakit geçirmek ve kafa dagitmak için oyun oynayan biriyseniz dark souls kesinlikle sizin için degil. ama eger biraz fantastik dünyalara meraklıysanız, oyunlarin sizi zorlamsindan, düşündürmesinden hoslaniyorsaniz, sabırsız ve agresif değilseniz (en önemlisi bu sanirim) bu oyunu bir deneyin. ilk 3-5 saati atlatabilirseniz kesinlikle pişman olmazsiniz.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap