8 entry daha
  • trafigin soldan aktigi ulkelerde sagdan gelene yol verilir. trafigin sagdan aktigi turkiyede de sagdan gelene yol verilir. eger sol taraf yokus yukariysa soldan gelene yol verilir. malum fren bakimi turkiyede pek onemli bir sey degildir. adam duramaz, edemez. allah muhafaza.
    ayrica kavsaga girdiysek asil zorluk burada baslar. kavsaga girdin diye kavsak senin olacak diye bir sey yok. baskasi da girebilir. he bu baskasi girip sana sagindan kapatirsa %100 suclu olur. ama cezayi sen cekersin. tamir vs.. uzun isler bunlar.

    yani size tavsiyem. kavsaga yaklasirken tiris tiris kafayi iceri sokun. kamyon felan geliyorsa hic o islere girmeyin. olaylari uzaktan seyredin. kamyon gectikten sonra kafayi yavastan sokun. 1.2 arabalik bir bosluk birakin kavsakta. o boslugu yavas yavas kapatin. bir sure sonra birisi kasmayip seve seve yol verecektir. kavsaga kendinizi atin ve ilerlemeyin. bu arada sol arkanizda kalan adami dusunmeyin. o yolunu bulur. bu sefer kavsagin diger tarafina kafa sokun. bu biraz daha kolay olacak cunku burada mesafenin onemi yok. kapinin arka hizasi kavsagin sonuna denk geldiginde zaten yol sizin gibi bir seydir.
    yardirin aslanlarim, sag koman yigitlerim.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap