6 entry daha
  • --- spoiler - bölüm 16 ---

    bu haftaki bölümü izler iken gözlerim doldu ve içim bir fena oldu doğruyu söylemek gerekirse. o kadar kişi arasında, suzuha'nın babasının daru olduğunu mayushii'nin söylemesi ayrıca bir güzel ayrıntıydı. baba ile kızın buluşma anı birazcık daru tarzında olsa da, sonradan suzuha'nın ona sarılıp daru'nun da ona sarılması en dokunaklı sahne idi.

    zaman makinası bir şekilde tamir ediliyor ve suzuha, ibn5100'ı geri almak için zamanda geriye doğru yolculuk yapıyor. lab üyeleri bekliyor ama suzuha yerine kapıda mr. braun beliriyor ve okari'nin eline suzuha'dan gelen mektubu iliştiriyor... ve görevinin başarısız olduğu yazıyor mektupta. suzuha hafızasını zaman makinesi güzel tamir edilmediği için kaza sırasında kaybediyor ve yirmi yıl sonra hafızası geri geliyor ve başarısızlığın getirdiği ümitsizlik duygusu onu intihara sevkediyor.

    okarin ise bunun kendi hatası olduğunu, geçmişe suzuha'yı durdurmak için yolladığı d-mail yüzünden olduğunu düşünüp tekrar geçmişe bir d-mail atıp bunun önüne geçmek istiyor ve bu da diverjans sayacının .33'ten 4'e çıkmasına neden oluyor.

    yine diverjans sayacı %1'i geçmese de, mayuri'nin kaderi bir şekilde bu olay sayesinde etkilenmiş oluyor. kum saati bozulmamış ve tren istasyonun da ise bir bomba tehtidi yok bu da mayushii'nin bir süre daha yaşayacağı ve şu anki ölüm tehlikesini atlattığı manasına geliyor. ama her şeyin burada bittiği anlamına gelmiyor çünkü halen lab üyeleri %1'i geçemedikleri için beta zaman çizelgesinde yaşıyorlar ve bu da demek oluyor ki mayushii için ölüm tehtidi halen devam ediyor. şimdi ölmese bile zaman çizelgesinin sonunda mayushii'yi yine ölüm bekliyor.

    suzuha için gerçekten üzüldüm. boku bokuna öldü kız veya geçmişe gitti işte. bu arada mr. braun'un kızı ortalarda yoktu. ayrıca yine mr. braun'un kızı suzuha ile çok yakın arkadaştı ve birbirlerini seviyorlardı. diyorum acaba mr. braun'un kızı suzuha'nın kızı olmasın. sonuçta bu bölümde onu hiç göremedik ortalarda ve mr. braun ise geçmişte suzuha sayesinde hayatta kalmış mr. braun'a evinin kapısını açarak. şimdi mr. braun'un kızı suzuha'nın kızı ise ve eğer annesinin lab üyeleri tarafından öldürüldüğünü düşünürse şimdi bu kız katliyam yaratmaz mı? acaba okarin'a felan saldırıp öldürmeye çalışır mı. her an her şey olabilir bu seri de o yüzden hastasıyım.

    --- spoiler - bölüm 16 ---

    bir an önce romanı çevrilse de tüm karakterlerin sonlarını okuyup şu hikayeyi doya doya okuyup evreni ile bütün olsam. bu arada eğer halen okumadıysanız ve eğer bu seriyi sevdiyseniz size mutlaka ama mutlaka chaos headı da okumanızı tavsiye ediyorum. burada olan heyecan ve güzel hikaye yine bu romanda da var. çünkü bu seri ile chaos head ne de olsa aynı yazarın ve stüdyonun elinden çıkma. bu da part taym savaşçısı suzuha için geliiiiyooooooooooooooooooooooooooooooooo-.

    bu da suzuha'nın, karakter şarkıları albümünde söylediği güzel bir parça: http://youtu.be/a0ksim32cmm
170 entry daha
hesabın var mı? giriş yap