3 entry daha
  • "neymiş , sevgiyi çocuklar orada tadacakmış ? televizyonlarda gördükleri hayvanlar ayaklarına kadar gelip fiziki görünümleri ile onlara hizmet edeceklermiş.

    afrika ‘da yaşayan bir fil ,çita ya da aslan ; ormanlarda yaşayan bir boz ayı , güney kutbuna yaşayan bir penguen , ağaçlarda daldan dala zıplayan mutlu bir maymun kafes içine tıkılıp , küçücük alanlara tıkılınca belediyenin hızmeti gidecekmiş vatandaş ayağına.

    geç kardeşim geç !

    dünyanın her tarafında hayvanat bahçeleri arkalarında sponsor olmasına rağmen zarar eden kurumlardır. buradan kimse kar zaten beklemesin . adı ben de saklı kalsın dünyada şu ana kadar gördüğüm zaten bir ya da iki tane hayvanat bahçesi var tam anlamıyla eko sistemin sağlandığı , hayvanların kafesler arkasında olmadığı ve özgürce insanlarla beraber dolaştığı ..geri kalanların hepsi avrupa’da da olsa amerika’da da olsa petshoplardan farkı yok.

    sevgileri tutsak edip , kafes arkasından çocuklara bu hayvanları izletmek ne derece doğru ? yaşamaya mahkum etmekten ne farkı var bu yatırımların."

    devamını mutlaka okumanızı öneririm.
    http://haytap.com/…ri/hayvanat-bahcelerine-de-hayir
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap