3 entry daha
  • --- spoiler - bölüm 13 ---

    on üçüncü bölüm itibarı ile, aslen on ikinci bölüm yani first climax ile hikayenin gidişatı tamamen değişmeye başlamış ve okabe zaman tünelinde mayuri'yi kurtarmak için her şeyi yapmaktadır sonsuz döngü içersinde, her ne kadar bu gösterdiği çabalar tamamen beyhude bir çaba olsa da. ya arkadaş ben işte sevmiyorum böyle ya ama. böyle hikayelerde sükse yapmanın en iyi yolu seri boyunca, seriyi takip edenlerin en sevdiği, en korumasız, en sempatik ve en tatlı karakteri öldürmektir. oldu mu şimdi mayuri'yi öldürtmek bilemedim şimdi. ayrıca bu bölümlerden sonra moeka'ya inceden inceye acayip gıcık olmuşum. buradan doujin çizen arkadaşlara sesleniyorum. derhal kendisinin ana karakter olduğu sado mazo temalı doujinler çizsinler. zaten kendisi deri giysiler içindeydi o yüzden kendisini böyle doujinlerde yıldız olduğunu düşünmeden edemedim bir an için, öhöm her neyse.

    bu bölüm oldukça kısa geldi bana. artık bilemiyorum kendimi seriye çok kaptırdığımdan mıdır bilinmez ama göz açıp kapayıncaya kadar çabuk bitti. şimdi asıl konu okabe'nin bu sonsuz zaman döngü içersinden nasıl çıkacağı ve mayuri'yi nasıl kurtaracağı. zamanı etkileyip, geçmişi değiştirmeye çalışsa da bir şekilde buna engel olan güçler var. dikkat edildiyse her zaman mayuri'nin öleceği zaman, zaman duruyor. öncellikle bunun farkına varılıp buna önlem alınmalı. ayrıca suzuha kendisinin gelecekten geldiğini söylüyor. okabe'nin bu durumdan çıkmasını sağlayacak bir kişi varsa o da suzuha gibi duruyor. ayrıca mr.braun'un kızı da yalnışlıkla mayuri'yi öldürdü. umarım bu kaza zaman tünellerindeki* meydana gelen olayları etkilemez.

    --- spoiler - bölüm 13 ---

    mayushii'yi bu kadar sevimli kılan ve seyirci tarafından bu kadar sevilmesini sağlayan şey, duyulduğu zaman insanın yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturan ve insanın içini ısıtan biricik sesi. bir tutturu deyişi vardır ki insan böyle gidip yanaklarından mıncıklayısı gelir, bir başka olur. konuştuğu zaman insan ister istemez hiç susmasını istemez. sonsuza konuşsa da dinlesek modunda izlerlerler kendisini. bu arada mayushii için yapılmış şu mad yani fan yapımı videolarını da paylaşmadan edemeyeceğim:

    http://youtu.be/t7luc7rbaeu
    http://youtu.be/tesdfzzmrh8
    http://youtu.be/1obr4izauam
    http://youtu.be/w83mkplgbdk
    http://youtu.be/w83mkplgbdk
    http://youtu.be/_edvxibfllk
173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap