39 entry daha
  • --- dikkat, ekşi macera labirent'in bir bölümüdür! şayet buraya bir "bkz" vasıtasıyla gelmediyseniz lütfen (bkz: #22046986) --- çsız

    sikik kapı! içerisi zifiri karanlık. bir süre gözlerim alışsın diye bekliyorum ama nafile. hiç ışık kaynağı yok. körden farksızım. ellerimle duvarı yokluyorum. solumdaki duvarda bir şeyler var hissedebiliyorum ama ne olduğunu bilemiyorum. keşke yanımda cep telefonu veya çakmak olsaydı! olmadığına göre buna üzülmeye gerek yok. girişi olan bir şeyin çıkışı da vardır. binanın yapısını gözümün önüne getiriyorum. benim doktor kılıklı herifi öldürdüğüm oda, burası... sanki başka kapı görmedim hiç! adamların aralarında yaptığı konuşma geliyor aklıma; "hep uzun yolu tercih edeceksin hacı, bok yoluna gidebilirsin yoksa". evet, bunu aklımda bulundurayım.

    içine girdiğim yeri anlayabilmek için kollarımı açmaya çalışıyorum. tam olarak açılmıyorlar bile. adımlayarak bakmaya çalışıyorum, 2 tam adım attığımda duvardan duvara varmış oluyorum. yaklaşık 80 cm genişliğinde olsa gerek iki duvar arası. ellerim duvarda iki adım ilerlediğimde ayağımın altındaki karonun bittiğini yenisinin başladığını hissediyorum. 80 x 80 cm olsa gerek bir karo taşı. sağımdaki duvarda herhangi bir değişiklik yok düz gidiyor. sol kolum ise boşa çıktı. biraz incelediğimde koridorun oradan devam ettiğini hissediyorum. diğer taraftan düz de gidiyor gibi görünüyor yol.

    · ne yapacağıma karar vermem gerek/#22050657
    ***
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap