2 entry daha
  • büyük usta clint eastwood'un yepyeni projesi. film, fbi'ın kurulmasında ve ilerlemesinde önemli bir paya sahip gizemli ve eşcinsel patron j. edgar hoover'ın hayatını ele alıyor. yani karşımızda büyük bir biyografi filmi olacak. hiç şüphesiz şimdiden çok rahatlıkla söyleyebiliriz ki film oscar'da yarışacak ve ödüller alacaktır.

    hiçbir zaman oscar'da bir biyografi filminin hele hele clint eastwood gibi ustaların elinden çıkmış bu tipteki filmlerin unutulduğunu görmedim. en azından aday edilirler. ve umuyorum ki blood diamond'da ve enfes bir film olan shutter island'deki müthiş rolüyle unutulan leonardo dicaprio bu filmde ödülü alır.

    filmin senaryosu, milk filminin de senaristi olan dustin lance black'e ait. hoover'ın eşcinsel olması ve filmde eşcinsel karakterlerin olması zannedersem yapımcıları bu yönde bir karar almaya itmiş, yerinde olmuş bence.

    bu arada filme dahil olan oyunculardan bazıları ve rolleri:leonardo dicaprio (hoover), armie hammer (hoover'ın gizli erkek arkadaşı), naomi watts (hoover'ın elli yıllık özel sekreteri), josh lucas (1927'de atlas okyanusu'nu uçakla tek başına geçen ilk pilot)

    sabırsızlıkla bekliyoruz.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap