26 entry daha
  • cevabı basit: raşit ek yaptı, gökhan yavuz yaptı ulan!

    binlerce futbolsever haftada bir iki saat eğlenebilsin diye hayatını veren bu işçiler yaptı. sizin gibi pişkinler futboldan prim yapacak diye kazanılacak üç kuruş için mahvolan, hayatlarını veren, "işçi ölebileceğini bilmeli" diye haykırdığınız, "millet iradesi" diye küstah küstah şişinirken günde 16 saat çalışmalarını salık verdiğiniz, bir kez olsun ne dediklerine kulak vermediğiniz, "ayak" olarak gördüğünüz ve bu yüzden ölen işçiler yaptı.

    şimdi 3 dakika yuhalanınca nankörlükten yakınıyor "beyefendiler". bir damla alınterlerinin olmadığı koskoca yapıyı lütuf gibi sunuyorlar topluma ve üstüne siyasi rant bina etmeye kalkıyorlar. sırf fenerbahçe atkısı açtı diye kovulan işçinin, aylarca bir kuruş verilmeden süründürülen işçilerin, sizin sıçtığınız boklar sağa sola bulaşmasın diye kanalizasyon inşaatında hayatını veren iki garibanın üstlerine binip bizlere nankör diye bağırıyorlar. futbol statlarından sempati toplamaya kalkıyor, babayı alınca mızıkçı çocuklar gibi küstahlaşıyor, sosyopatlara nazire yaparcasına insan hayatlarını dahi hiçe saymaktan çekinmiyor, arsızlaşıyor, hazımsızlıktan utanmazlıklarını açık ediyor ve daha önce defalarca yaptıkları gibi gerçek yüzlerini göstermekten çekinmiyorlar.

    stadı kim yaptı ha? sen mi yaptın lan! bir tane kazma mı vurdun? bir tane çakıl taşı mı attın? bir kez olsun işçisine hal hatır mı sordun? dert mi dinledin? alayınızdan nefret ediyorum. konuşun kardeşim, daha da sık konuşun. gözümüzü döndürecek kadar çok konuşun.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap