3 entry daha
  • eglencelik bir dizi. oyle ahim sahim degil, beklentilerinizi ona gore ayarlayin. 2010 yilinda 20 yil onceki aksiyon dizilerinin tadini vermeye calisiyor, birazcik basariyor da. ama bu devirde, hem de standalone bir dizi icin daha fazlasina ihtiyaci var. iki sezonu zor cikarir gibi geliyor bana. dizinin bana kalirsa en guzel yonu mukemmel havai manzaralarini bol bol gostermesi.

    dizinin bazi bolumleri daha once lost'un cekildigi yerlerde geciyor. arkadaslarla izlerken lostda da gecen yerleri gorunce sevindirik oluyoruz, siritiyoruz beyle mal gibin, huzunleniyoruz da lan, ühühüü. hatta bir bolumde inceden lost'a gonderme de yaptilar. soyle ki:

    lost'da jin'i oynayan daniel de kim'in karakteri chin ho kelly ile esas oglan steve mcgarrett ormanda kotu adam pesinde kosarken bir dere kenarina geliyorlar. bu dere lostta 6 sezon boyunca her iki bolumde bir gordugumuz dere. hani hep su icip siselerini doldurduklari dere. gorseniz hatirlarsiniz mutlaka. bolumu izleyip sildigim icin caps veremiyorum. neyse iste esas oglan steve tam dereden su icecekken eski jin yeni chin "dur ooolum, oyle hemen sormadan etmeden icme, orda bi uyusturucu var, gorursun ebeninkini" tadinda bir ayar veriyor. burda, lostta ki elemanlarin her gordukleri su kaynagina, "aga bu icilir mi, iyi mi kotu mu, olurmuyuz kalirmiyiz" demeden dalmalarina dokundurma yapiyor. ya da bana oyle geldi bilemiyorum tabi.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap