5 entry daha
  • ben, ceyrek asri askin bir suredir besiktas'liyim.
    besiktas formasi tasiyan canavar gibi genclerin basarilariyla mutlu oluyorum.
    yillar once memlekette yasarken inonu'de sampiyonluk kutladigim gunler oldu, simdi de gurbette onemli maclardan once ugur getirsin diye siyah beyaz atkimi takarim hala.

    su siralar yeni farkediyorum ki bir guruh turemis, bunlar bu hitabi bir kucumseme, bir asagilama hitabi olarak kullaniyor. ezeli rakibimiz fenerbahce ve galatasaray'a karsi.

    ezeli iki rakibimize kiz kardesler diyerek nasil istihza ediyoruz, nasil onlarla dalga gecmis oluyoruz bilen var mi?
    kus kadar kafalarina laf anlatmak benim derdim olmasin ama, kiz kardesler olmanin nesi asagilanacak veya gocunulacak birsey olsun? kiz kardes olmak bir zayiflik, bir eksiklik belirtisi mi?
    dogarken vajinasindan ciktiginiz, ilk sutunuzu emdiginiz, ilk kez asik oldugunuz, hayatinizi borclu oldugunuz ve bir gun hayatinizi birlestirdiginiz, cocuklarinizi doguran ve hayatinizin oteki yarisi olan insanlar da kiz kardesler degil mi?

    size gore, kiz olmak, kadin olmak, disi olmak, 'asagi'lanmayi hakeden ayip birsey mi? utanilmasi gereken birsey mi?

    benim utandigim sey ise, cinsiyetciligin avamin gundelik hayatina bu denli tezahur etmesi, ve destekledigim takimin taraftarlarinin kelime dagarciginin icine islemesidir.

    rıza efendi iki ekmek bir süt slogani yuzunden kendi takiminin taraftarlarindan utanan fenerbahcelileri simdi daha iyi anlayabiliyorum.
281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap