4 entry daha
  • cumhuriyetçilerin sesi olan abd'deki ağa babasının türkiye şubeliğinin hakkını vermekle meşgul tv kanalının haber bülteni.

    malum abd'deki fox tv, bush'un iktidara gelmesinde, 2. kere seçilmesinde, ırak işgalini halka 'meşru müdafaa hakkı' gibi lanse edilmesinde, ne kadar gerici uygulama (kürtaj hakkı, bireysel silahlanma, idam vs.) varsa hepsinin savunulmasında başrolü oynamış, amerika'da siyasetin medya ayağını oluşturmuştu.

    bizim küçük kardeş de abisinin izinde. ya, bir televizyon kanalı muhafazakar kesime sesleniyor olabilir, izleyicisinin milli duygularını okşamayı da ihmal etmiyor olabilir hatta yanlı yayınlar da yapıyor olabilir. çok normal. ama tüm bunları yaparken toplum içinde infial yaratacak söylemleri "özellikle" kullanıp, ikiliğe, kutuplaşmaya davetiye çıkartıyorsa, "şehit" ve "leş" kavramlarının altını çizmekten, asli görevi olan "halkı bilgilendirme" işlevini yerine getiremiyorsa, meclis çatısı altında terör örgütü tandanslı haberleriyle yüzbinlerce seçmenin seçimine saygısızlık gösterip onları yok sayıyorsa, iktidar partisinin sesi olma yolunda ilerliyorsa, ajitasyonda çığır açıyorsa, objektivitenin -afedersiniz- amına koyuyorsa acilen harekete geçip "yerel müdahale"lerde bulunulmalıdır.

    misal ben; sabah kadın kuşağını izleyen annemin hatrına ilk 9'da yer alan o kanalı kumandada çift haneli bir sayıya gönderdim. artık bizim evdeki yayın hayatına stv ile ulusal kanal arasında devam etmekte!
303 entry daha
hesabın var mı? giriş yap