3 entry daha
  • cezayir'li khaled'in 1996'da cikmis albumu. fransa'yi mesken tuttuktan sonra cikan 3. albumu. album yayinlandigi siralarda turkiye'ye de gelmis, bomonti'de staras studyolarinda transglobal underground ile unutulmaz bir konser vermisti..
    khaled'in diskografisindeki en iyi album bence. adam, bayagi ciddiye almis albumu. yeni bob marley olmayi kafaya koymus, bu ugurlarda kalkmis jamaika'lara kadar gitmis, marley'in karisinin da icinde oldugu back vokal grubu i threes ile reggae sarkilari* yapmis. diger taraftan fransiz popcu jean jacques goldman'la beraber studyoya girmis, romantik prens takilmis*. rap yapmayi da unutmamis, marsilya'nin musluman rapcisi akhenaton* ile en iyi sarkilarindan birine* imza atmis.. damardan rai'yi de vermis bazi sarkilarda**. dans pistlerine goz kirpan milliyetsiz pop parcalari da eksik degil. *
    ve tabii herseyin otesinde khaled'in harika sesi.. arap muziginin otesinde, pop muzikten sadece anglosakson popunu anlamiyorsak, en iyi pop albumlerinden biri muhtemelen..
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap