1 entry daha
  • 3 kişilik bir oyun.. yıldız kenter, sedef şahin ve çellist olan feride berin varol.. kral rolünü oynamak daha doğrusu ezberinde yardımcı olmak içinkendisine yardım etmeye gelen kıza, kadın erkek eşitliğini anlatan bir kadın ile daha gözleri açılmamış tek derdi laylaylom olan küçük kızın bol diyaloglu harika oyun..

    çok iyi.

    çellist(alter ego) ile yıldız kenter'in atışmaları tüm salonu kahkahaya sokmuştur.. hem çello hem de mimikleri ile çellist "ben de varım" demektedir..

    harika.

    küçük kız sahnede büyümüş de küçülmüş gibi.. ayrıca modern zaman gençliğinin de içler acısı halini güzel bir şekilde göstermiştir..

    mükemmel.

    yıldız kenter'in oyunculuğu için diyebilecek bir şey yok.. o bunama tribine girmiş, yorgun, bitkin, vazgeçmeye hazır hatta artık zoru gördüğünde hemen vazgeçen bir kadından kral lear'a dönüşümü muhteşem bir şekilde sergilemiştir.. özellikle küçük kız ile yapılan provalardan ilkini pür dikkat izlemelisiniz.. kral lear provaları için ikinci defa seyretmeye gidilebilecek bir oyun..

    ses ve dekor olayının da hakını vermek gerekiyor sanırım.. özellikle son bölümde oyuna ne kadar etkili olduğunu görmeniz gerekir..

    bir de oyunun yazarı olan eugene stickland oyunun galasında yıldız kenter'e "bu oyunu sanki sizin için yazdım" demiştir.. bu da oyunu ne kadar harika bir şekilde oynadığını göstermektedir..

    eğer ki yıldız kenter'i hiç sahnede izlememiş birisiyseniz hala fırsatınız var! gidin seyredin!..
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap