5 entry daha
  • ford'un f150 mekanigi uzerine gelistirdigi kucuk suv'si. guncel modeli mercury mariner ve lincoln aviator icin altyapi olusturuyor.

    soyle de bir hikayesi var benim hayatimda. doksanlarin ikinci yarisi, ford amerikan modellerini turkiye'ye sokmaya baslamis. explorer da bunlardan biri, ankara'da bir tane var, kizilay'da o zaman ki yeni konak'in civarina parkediyor surekli, bilenler kesin hatirlar, ben de yalana yalana bakiyorum alete.

    neyse, o yaz tatilinde bir antalya'da bir kiz'a cok fena asik olmusum, tanimiyorum daha ama kiz inanilmaz guzel, bikini profili ruyalari susluyor vs. neyse bir sekilde tanisiyoruz arkadas ortaminda, ben henuz comez bir lise ogrencisiyim, ama aklim basimda degil. bir gun denizde grup icinde konusurken -nasil olduysa- konu o explorerdan aciliyor. kizimiz o arabayi kullanan adamla tanisip cikmaya baslayacagini soyluyor. ailesi renault 9 broadway kullanan bendeniz yikiliyorum. ustelik kizin adami gordugu tanidigi bile yok, hatta belki sahibi bir kadin (hani author ve turevlerinin tarzini sevmiyorum ama icerik bazen hedefi 12 den vuruyor) ama tutturmus bulup cikicam diye. o kadar kararliyken kesin becermistir diye de dusunuyorum.

    sanirim biraz da bunun icin, ben sevmem bu kamyonet bozmasi merdiven sasili amerikan arabasini.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap