3 entry daha
  • açıklananlar şunlardır:
    -bu oyun van buren üstüne kurulu değil, çünkü van buren somuta yakın bir proje değildi (miş) ancak van buren için tasarlanan storyline ve artworklerin hala beğenilenleri kullanılacak. (ki bence direk van buren yapılmasından daha iyi bir haber)
    -fallout 3 motoru kullanılmayacak. (ki en süper haber bu ancak izometrik değil, gene 3d olacak)
    -geck'le felan yapılmıyor, öyle bişi düşünen eşekler için.
    -fallout 3'e benzer bir oyun olacak (bu ne demek ben anlamadım, anlayan beri gelsin)
    -2010'da çıkacak (hiç inandırıcı gelmedi, keza obsidianın elinde 2 tane büyük proje var bitirmesi gereken)
    -fallout 3'ün devam oyunu değil, fallout 3'ün devam oyunu yani fallout 4, 2012'de çıkacak (3'ten 4 yıl sonra yani)
    -eski ekibe yeni bir fallout oyunu yaptırma fikri bethestadan çıkmış, eski ekipten değil. (sanılanların aksine)

    benim kişisel olarak eklemek istediklerim ise:
    -fallout 3 kesinlikle kötü bir oyun değil, iyi bir deneme, aksayan ya da olmamış yanları var (bir partiniz olmaması, random encounterların sadece savaş olması, çevre tasarımlarının aşırı tekrarlaması vb.) ancak yan görevleri oyunun en güçlü yanı ve her 2 kotordan daha iyi. npc interaksiyonu yeterli ve vats sisteminin eski turn based'den bir eksiği yok, (dooma benzetenler için)
    -ancak açıklamanın aksine asıl devam oyunu new vegas olacak, keza fallout 3 orijinal hikayeyi ve settingi hiç bir yere taşımayan yeni bir başlangıç denemesiydi. yeniden yıkılmış şehirler, çaresiz insanlar, yeniden enclave, yeniden çaresiz bir bos, yani herşey fallout 1'de başladığımız haldeydi (aradan 200 yıl geçmesine rağmen). halbuki fallout 2'nin sonunda biz ne enclave ne raider ne de düzensiz insan toplulukları bırakmıştık. umuyorum new vegas hikayeyi buradan alacak ve kurulan yeni düzende, biraz mafya çeteleri, biraz hammadde/yiyecek savaşı, biraz mistik olaylar, yani hafif bir amerikanın kuruluşunun yeniden işlenmesi gibi ele alacaktır. bu benim ummamdan öte bu adamların van burenden önceki açıklamaları olan "vault dwellerla başlayan hikayeyi genişleterek daha dah ileri taşıyacağız" türevi açıklamalara dayanan bir umut.
    -ancak umarım diğer projeler arasında sıkışan bir obsidian gidip fallout 3'ten daha küçük, daha kısa süren ya da daha az dallı budaklı bir oyun yapmaz 2010'a kadar. her halükarda eski fallout fanları için daha iyi olacağından eminim ama dünyadaki oyuncu kitlesinin de "fallout 3'ten daha iyi" demesi gerekiyor ki fallout 4'te de bu adamların parmağı olsun.
424 entry daha
hesabın var mı? giriş yap