8 entry daha
  • xbox 360 ve ps3 için demosu çıkan oyun...

    açıkçası demonun başında unreal engine 3 logosunu görür görmez biraz hayal kırıklığına uğradım. anladık bunla oyun yapmak kolay da, kaç senedir kabak tadı verdi artık be... ayrıca ue3 ile yapılan milyon tane oyun da birbirine benziyor. örneğin bir başka tps olan resident evil 5'i gördükten sonra lütfen kimse benden emektar ue3 ürünü oyunların grafiklerini beğenmemi beklemesin. onun için grafiklere "eh" diyorum... oyunun görsel yönüne eksiyi verir gibi oluyorum.

    beri yandan joker'le akıl hastanesinde kapışma fikri güzel... oyun karanlık ortamda batman olma hissiyatını verebiliyor ki bu çok önemli bir nokta... sinsi sinsi sessizce saldırmak, adamları çeşitli şekillerde kapmak, havada süzülmek oldukça zevkli... seslendirmelere, diyaloglara, ana karakterlerin modellemelerine yeterince özen göstermişler. bazı yerlerde giren enstrümantal müzikler dark knight'ın müziklerini hatırlattı, hiç de fena olmadı. dövüşler ve hareketler de iyi gibi, özel hareketlerde yakın çekime girmeyi the bourne conspiracy'de zaten görmüştük ama neyse...

    belki çok abartılacak bir oyun değil, hit de olamaz ama neticede demosundan gayet oynanabilir ve hatta oturup bitirilebilir bir oyun gibi geldi. bütün numaralarını demo'da kullanmadıklarını, oyunda da başka orijinal fikirler olduğunu umuyorum. tez zamanda çıksın da oynayalım.
147 entry daha
hesabın var mı? giriş yap