2 entry daha
  • genel olarak izlerken zevk alınabilecek güzel bir seri. aisaka taiga'sı da iyidir ayrıca. ilk başlarda klasik bir birbirimizin en yakın arkadaşlarımızdan hoşlanıyoruz, hadi birbirimize ayarlayalım durumu gözlense de bununla kalmamıştır bana göre. en baştan belliydi ryuuji'yle taiga'nın birlikte olacağı ama arada "lan?" dedirtmeyi de borç sayıyorsunuz. diğer karakterler de bir hayli ilginçtir. minori'den bahsedecek olursak normal hali uçuk kaçık, sürekli sırıtan biriyken ciddi olduğu nadir vakitlerde hafif tırsınç bir insan haline gelir. olgunluğu korkutur. ami de başlarda ümüğüne çökesinizin geldiği narsist, şımarık ve saf rolü yapan şirret kız olsa da o da sonradan göze girer efem. diğer gözlüklü eleman ise tam kopuk zaten, hiç girmeyeceğim.

    taiga-ryuuji ilişkisi de oldukça iyidir ve son bölümlere kadar da netliğe kavuşmamıştır zaten ama bu kaplan-ejderha ilişkisinin iyi işlendiğini düşünüyorum.

    --- spoiler ---

    tabi en sonuna kadar hiçbir şey belli olmayıp sonra "hadi evlenelim" deyip evden kaçmaları biraz dumura uğratmış, "la noliy" dedirtmiştir amma velakin onu da iyi bağladılar diyelim ve entrymizin sonuna gelelim.

    --- spoiler ---
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap