6 entry daha
  • en fenası, en gereksiz durumlarda en gereksiz şekilde kendini gösterenidir. bir arkadaşımın facebook status'una yazdığı bir şeye "like" dememle birlikte, anında yeni evlendiği 2 soyisimli karısının asli bilmemkim dosen't like this ehi ehi :p yazarak kendince bana ayar vermesiyle bir kere daha hatırladım. çevremde bu tip kadın pek yoktur, karşılaştıklarıma da çenemi tutamayıp cevabını veririm zaten genelde. ama bu kıskanç ablamızla hiç tanışmadım bile, zaten amerika'da yaşıyorlar. pek kıymetli kocasını da en az 4-5 yıldır hiç görmedim.

    başka kızların yanında sevgilisini/kocasını gözünün önünden ayırmamak için taklalar atan, es kaza kocasının yanına bir kız oturunca inme inecekmiş gibi olan, böcek bakışlarıyla aynı ortamda bulunmanıza lanet ettiren veya tanıştığının 3. dakikası alakasız bir cümlenin içinde kayınvalidem gibi şifre kelimeler sokuşturan tüm sevgili hanım arkadaşlarım, sözüm size: yapmayın etmeyin. kimse kocanızı elinizden kapmak için ölmüyor. dünya kocalarınızı ayartmaya çalışan kötü kadınlardan ibaret değil, rahatlayın biraz. azcık özgüven, azcık medeniyet ya.

    ne sevgilileriniz bulunmaz hint kumaşı, ne de çevrenizdeki her kadın potansiyel koca avcısı. sonra neymiş? kadın kadının kurduymuş. buyrun burdan yakın.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap