7 entry daha
  • onsekizine varmadan, hazar 'ın sularında yitip giden yeğenimin bir yaz boyu bizlere dönüp dolaşıp dinlettiği, gelmiş bahar ve elfida şarkılarını söyleyen adam...

    acıtır sesi, fazla dinlemeye gelmez, yüreğinizi yakar....

    zındi/canlı albümünde yer alan biyografisi şöyledir;

    "73'ün newrozunda doğmuşum. babamın eski bir kağıttaki yazdığı nota göre... bi de amed'de doğmuşum ama yazmamış babam bunu... ben de sonra öğrendim amed'de doğduğumu... neyse doğum çok sancılı olmuş ki daha doğamadık bi türlü... ama acısını çıkaracam ta üniversite yıllarına atlayarak... bölgedeki üniversitelerde biraz bocaladıktan sonra beceremeyeceğimi anlayıp tamamen bıraktım, zaten hiç tam olarak başlamamıştım... sonra ileride hayat hikayem çok uzun olmasın diye 13 yıl müziğin dışında hiç bi şey yapmadım. evet bugüne kadar tam 13 yıl... umarım yanlış bir yolda olmadığımın kanıtı olursunuz bir parça..."

    aynı albümde;

    "kimine göre bir eroinman, kimine göre bir anarşist, kimine göre deli... o deli diyen kimselerin içinde ben de varım...parayı, pulu, mevki kariyeri, eften püften gelenek görenekleri, hiçe sayıp yüreğimi fethedebilen bir deli... kanat seni çok özlüyorum, var mı zulanda saklanacağım bir yer? diye seslendiği kanat güner'in anısına, kırık kanadım isimli bir şarkı yapmıştır.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap