444 entry daha
  • daha aynı bar basıncına sahip iki makineyi bile koymadan orta halli diye nespresso boklamak biraz garip.

    yetersiz basınç dediği makinede 19, yıllarca kullandım dediği makinede 15 bar basınç var. hayır şimdi yalan falan diyecek ama bahsettiği nespresso makinesini de kendi kullandığı makinenin markası de longhi üretmiş :)

    bayat kahve olayına da kesinlikle katılmıyorum. bu adamlar kahve konusunda oldukça başarılı. zaten taze olmasını sağlamak için kapsül kullanıyorlar ve eğer italyada değilseniz içebileceğiniz en taze kahveyi bunlar sağlar. ben demiyorum italyanlar diyor.

    isimsiz sosyal mecra ya götünüzden sallayın anasını satayım. adamlara bulaşacak elli tane nokta var, alüminyum atık bunların başında geliyor. ya da mesela türkiye yönetimini boklayın. avrupada ortalama 5 birimken, ülkemizde 200 birim. s.k s.k yerlere mağaza açtıkları için (ki bazılarına mağaza bile denmez, köşe noktalar) müşteri düdüklüyorlar, dolayısıyla perakende yönetimleri çok kötü mesela. çağrı merkezi çok kötü, teknik servis çok kötü işliyor. satış sonrası destek deneyimi konusunda rezil seviyedeler. yaptıkları o iğrenç kampanyalar da pazarlamalarının ne kadar vasat olduğunu gösteriyor. su şişesi verdiler geçen kampanya diye. şaka mısınız abi? avrupa'da 1 birime makine alıyorsunuz mesela, kampanya dediğin böyle olur. bunlar türkiyeye gireli 4 sene oldu nerdeyse hala üyelik sistemi bile yok.

    kıssadan hisse ülkede çok kötüler, avrupa'da mükemmel.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap